Nyöppning Hotell Mårtenson

Inför öppningen i april 2021 startar vi nu vår rekrytering och söker passionerade och engagerade nyckelspelare till positioner som café- och receptionschef, kökschef, souschef, restaurangchef, barchef, frukostansvarig, husfru, bartenders, kockar och serveringspersonal samt ytterligare servicemedarbetare.

Vi ska bli bäst i Halmstad – kan vi räkna med dig?

Välkomna tillbaka till Hotell Mårtenson. Efter en omfattande renovering är det äntligen dags att öppna dörrarna till denna magiska pärla igen. Ett mångfacetterat vardagsrum som huserat gäster i över 160 år. I nya Mårtenson stiger du in i en harmonisk, genuin och trivsam miljö̈ där man omedelbart känner sig välkommen. Traditionell och tidlös inredning flörtar med klassiskt 1920-tal med en modern twist från 2020. Personlig service, flexibilitet och det lilla extra är det man som gäst kan vänta från nya Hotell Mårtenson.

Gästen kan starta dagen med en fräsch frukost från vårt café där trendsättande skapelser från New York samsas med trygga caféklassiker och lokala produkter. Det är även i caféet vi välkomnar våra hotellgäster och hanterar sedvanliga receptionsrutiner – modernt och med digitalt fokus. Detta kan följas av ett par timmars jobb i vår co-working yta på innegården. Franks Bistro och Bar är stället att hänga på från lunch och framåt där det alltid pulserar och händer något extra. På årets varmare månader öppnar vi upp Halmstads bästa Tak – Gretas Tak. Högt uppe bland takåsarna möts vi och dricker pärlande drinkar tills vi glömmer bort tiden.

Välkommen till Mårtenson – Det nya vardagsrummet för Halmstadbor och inresta gäster!

Varmt välkommen till en arbetsplats full av upplevelser, möjligheter och härliga gäster.

I våra anställda ser vi en blandning av gammal och ung, ivrig och erfaren. Vi söker stöd, inspiration och förståelse hos varandra för att ge de mest krävande gästerna en oförglömlig upplevelse. Hotel Mårtenson är unikt, utbudet likaså, dina arbetsuppgifter handlar i slutändan om att tillsammans med dina kollegor överträffa gästens önskemål. Är du den vi söker?

Flera av våra spännande tjänster är nu tillsatta men vi söker fortfarande...