Rekrytering

I våra rekryteringsuppdrag kompletterar vi alltid vårt nätverk med Search för att säkerställa att vi hittar bästa tänkbara kandidater för varje enskild rekrytering. Vi söker upp, attraherar och knyter till oss personer som inte själva aktivt söker nytt jobb. Vår styrka ligger i att förstå och identifiera uppdraget, kopplat till vårt mycket stora växande nätverk samt vår egen branscherfarenhet. Vi arbetar även branschöverskridande. 

Vår process:

  • Analys och upprättande av kravprofil samt annons
  • Annonsering och searcharbete
  • Urval och djupintervjuer
  • Presentation Kandidater
  • Slutintervjuer kund
  • Referensstagning samt person- och färdighetsanalyser. Bakgrundskontroll enligt ök.
  • Beslut och anställning av kandidat
  • Uppföljning och garanti

Vi säkerställer genomförande på 4-8 veckor beroende på uppdragets art och omfattning.
Vi kan självklart även erbjuda delar av rekryteringsprocessen utifrån era specifika behov.

Executive Search

Om du av någon anledning vill rekrytera konfidentiellt erbjuder vi Executive Search. Vi arbetar diskret, effektivt och metodiskt för att aktivt söka upp, attrahera och knyta till oss kompetenta och intressanta kandidater att presentera för dig som kund.
Vår styrka ligger i att förstå och identifiera uppdraget utifrån kundbehov kopplat till vårt mycket stora växande nätverk samt vår egen branscherfarenhet. Vi arbetar även branschöverskridande.

Vi skräddarsyr uppdraget utifrån era specifika behov och önskemål.

Interim Management

Behöver ni tillfällig förstärkning eller specialistkompetens under en viss period? Vi hjälper dig gärna att hitta rätt kandidat oavsett det handlar om ett kortare eller längre uppdrag. Genom oss får du en kvalificerad person med erfarenhet av rollen och som är trygg med att snabbt kliva in i ett nytt sammanhang. Vi tar anställningsansvaret och du debiteras utifrån överenskommelse per timme, vecka eller månad.

Second opinion

Vill du driva rekryteringsprocessen själv men känner att du behöver hjälp i en slutbedömning av dina framtagna kandidater? Vi hjälper dig gärna med det sista och avgörande steget och anpassar utifrån ert behov. I vår Second Opinion erbjuder vi tex rådgivning/bollplank, djupintervjuer, referenstagning, bakgrundskontroll samt person- och färdighetsanalyser. I våra analysverktyg arbetar vi med TalentQ samt DISC. Vi ger alltid både en skriftlig och muntlig slutbedömning inklusive rekommendation. 

HR-Konsult

Behöver du hjälp i frågor som rör personalarbete? Är du osäker på var du ska börja eller har du behov av hjälp i ett specifikt projekt eller i en enskild fråga? Med erfarenhet inom HR, ledarskap och affärsutveckling erbjuder vi rådgivning samt stärker upp er organisation i både strategiska och operativa frågor.

Det kan handla om att utveckla eller förändra en HR strategi utifrån mål och vision med er verksamhet men det kan också handla om specifika frågor inom t.ex. arbetsrätt, arbetsmiljö, förhandlingar eller implementering av nya personalsystem.

Vi skräddarsyr uppdraget utifrån önskemål och just ert behov!

KONTAKT

Pointpeople AB
Nybrogatan 34, 2 tr
114 39 Stockholm

info@pointpeople.se
+46 70 753 33 10