Coaching

Var du än är i livet, vi coachar dig mot dina mål!

Vad är coaching?

Coaching är en metodik som hjälper dig att utveckla dina förmågor och utmaningar både professionellt och personligt. En coach är stöttande och sporrande och kan hjälpa dig att lyfta fram din inre kraft och potential. Med hjälp av övningar och samtal kommer du till insikt om målen med just din utveckling.

Vi erbjuder:

Karriärcoaching

Coaching för företag

Livscoaching

Karriärcoaching

Vi hjälper dig med coaching i din yrkesroll. Vill du byta arbetsgivare, tjänst eller yrke? Är du redo att göra en förändring eller tveksam på vart du vill? Eller kanske bli ännu proffsigare på det du redan gör? Du väljer dina mål, vi coachar dig på rätt väg!

Coaching för företag

Investera i dig själv och dina medarbetare. Varje företag borde ha en coach för att hålla motivationen på topp, stötta när det behövs och inspirera mera. Vi på Pointpeople coachar både ledare och medarbetare. Vi vill ge er den coaching som ni behöver för att kunna nå företagets uppsatta mål och utveckling. Och vi vet att välmående och mål går hand i hand!

Livscoaching

Längtar du efter förändring i livet? Då kan livscoaching vara något för dig. Var du än är i livet, vi coachar dig på din resa mot dina mål. Varje individ är unik och vi har olika önskningar och drömmar. Vi hjälper dig med din! Vi startar alltid med en nulägesanalys och därefter börjar vi med din plan lugnt och metodiskt och går igenom motivation, hinder och blockeringar för att lyfta fram din potential och nå dina drömmar och mål.

Prova på coaching – första coachingmötet


Första mötet går vi igenom hur vi jobbar med coaching. Du får berätta om dig själv och tillsammans ser vi om vi är rätt för varandra. När vi bestämt att vi vill samarbeta så kan resan börja! Första mötet är ca 45 min och kostnadsfritt. Mötet är via telefon eller live. Alla samtal är förtroliga och vi hanterar all information enligt GDPR.