Om oss

Pointpeople är experter på Rekrytering, Executive Search och Interim Management inom Besöksnäringen och Hospitality. Vi har själva lång strategisk och operativ bakgrund från ledande positioner inom hotell-, restaurang-, möten och event. Vi strävar efter långsiktiga relationer och vår styrka ligger i att vara en rådgivande partner i kombination med vår kunskap och förståelse för branschen. Vi har ett ständigt växande och brett nätverk samt är verksamma i hela Norden.

I våra rekryteringsuppdrag arbetar vi alltid med Search för att säkerställa att vi hittar bästa tänkbara kandidater för varje enskild rekrytering. Vi söker upp, attraherar och knyter till oss personer som inte själva aktivt söker nytt jobb. Vi arbetar även branschöverskridande.

Med engagemang, kvalitet och lyhördhet rekryterar vi såväl chefer som specialister.
Sedan starten 2010 har vi framgångsrikt rekryterat till positioner som t.ex. VD, Driftchef, Operations Manager, Hotelldirektör, Hotellchef, Receptionschef, Försäljningschef, F&B Manager, Marknadschef, Ekonomichef, Controller, Revenue Manager, Projektledare, Säljare, Kundservice med flera.

KONTAKT

Pointpeople AB
Nybrogatan 34, 2 tr
114 39 Stockholm

info@pointpeople.se
+46 70 753 33 10