Om oss

Pointpeople är experter på Rekrytering, Executive Search och Interim Management. Med engagemang, kvalitet och lyhördhet rekryterar vi ledare, chefer och specialister till nyckelpositioner inom Service- och tjänstesektorn.

Vi har sedan starten 2010 hjälpt företag i Sverige och övriga Norden att rekrytera inom olika branscher och funktioner.  Vår styrka ligger i att våra en rådgivande partner i kombination med mångårig erfarenhet inom Rekrytering och Executive search. Genom precision och noggrannhet  samt ett brett och ständigt växande nätverk hittar vi bästa kandidaten för varje enskild rekrytering. Aktiv search är en viktig del i vårt arbete för att attrahera och knyta till oss rätt kandidater. Vi strävar efter långsiktiga relationer med både er som arbetsgivare och dig som kandidat i fokus.

Vi på Pointpeople har själva en lång strategisk och operativ bakgrund från ledande positioner inom olika branscher där kommersiella och affärsnära roller inom service och tjänster funnits som en röd tråd. Besöksnäringen är ett expertområde där vi framgångsrikt rekryterar till bl.a. hotell, restaurang, event och turism.

Genom att omvärldsbevaka och hålla oss uppdaterade står vi redo inför morgondagens utmaningar. Vi har ett resultatdriv, brinner för rekrytering och ger oss inte förrän vi hittat en perfekt match mellan kandidat och företag!

 

Helena Larson

Grundare och Rekryteringskonsult

Mail: [email protected]

Mobil: 070-753 33 10

Helena startade Pointpeople 2010 och har en gedigen erfarenhet av Rekrytering och Executive Search. Tidigare har hon arbetat med försäljning i ledande befattningar, främst inom hotell- och resebranschen. Bland annat var hon som Försäljningschef med och etablerade Nordic Choice Hotels i Sverige. Helena är utbildad civilekonom och certifierad inom person- och färdighetstester. 

Elisabeth Schmidt

Coach och Rekryteringskonsult

Mail: [email protected]
Mobil: +46 70 564 12 84

Elisabeth är utbildad coach inom ICF’s färdigheter. Hon har flera års erfarenhet från ledande befattningar inom hotell, konferens och spa. Dessutom är hon utbildad instruktör inom yoga, meditation och mindfullness och leder grupper för både privatpersoner och företag. Elisabeth är även friskvårdskonsult med en härlig holistisk syn på livet. 

Pauline Berndtsson

Rekryteringskonsult, ansvarig Öresundsregionen

Pauline har sedan 2016 drivit egen verksamhet inom PR och kommunikation. Hon har varit informationschef för Solresor och en drivande kraft bakom skapandet av mötes- och spakonceptet Yasuragi. Pauline har en fil kand i företagsekonomi och är certifierad inom person- och färdighetstester.

Ulrika Westin

Rekryterings- och organisationskonsult, ansvarig region norr

Ulrika har sedan 2018 drivit egen verksamhet inom rekrytering och organisations-utveckling. Hon har en lång erfarenhet av besöksnäringen som bland annat hotelldirektör, platschef i transportsektorn och VD i en av norrlands största golfklubbar. Ulrika är utbildad i kompetensbaserad rekrytering, KBR, certifierad i ett flertal beteende- och personlighets-tester samt även certifierad organisationskonsult, samtalsterapeut och mindfulnessinstruktör. Läs mer om Ulrika