Besöksnäringen

Vi är experter på Rekrytering och Executive Search mot Besöknäringen!

Pointpeople är sedan starten 2010 en ledande aktör inom Rekrytering och Executive Search mot Besöksnäringen och Hospitality. Vi har själva en lång strategisk och operativ bakgrund från ledande positioner inom bl.a. hotell, restaurang, event och turism. Vår bakgrund med kunskap, inblick och förståelse i branschen gör oss till experter. Vår styrka ligger också i vår bredd. Genom att jobba branschöverskridande med rekrytering av ledare, chefer och specialister till nyckelpositioner inom olika branscher bygger vi ett ständigt växande nätverk av kandidater med olika kompetenser och erfarenheter. Aktiv search är också en viktig del i vårt arbete för att identifiera och attrahera kandidater med rätt förmåga och potential.

Som en rådgivande rekryteringspartner i branschen strävar vi efter långsiktiga relationer och skräddarsyr utifrån era behov och varje enskild rekrytering.

Med högt driv, kvalitet och passion har vi framgångsrikt rekryterat brett inom Besöksnäringen, såväl chefer, ledare, specialister och servicemedarbetare.

Detta är ett urval av roller vi har erfarenhet av. Givetvis sätter vi gärna oss in i andra roller som passar just ert företag bättre.

VD/General Manager

COO

Hotelldirektör

Driftsdirektör

Driftschef

Regionschef

Operations Manager

Affärsområdeschef

Platschef

Destinationschef

Enhetschef

Hotellchef

Receptionschef

F&B Manager

Restaurangchef

F&B Controller

Commercial Manager

Försäljningschef

Sales Manager Corporate

Sales Manager Meeting & Event

Inhouse Sales Manager

Projektledare

Revenue Manager

CFO

Ekonomichef

Business Controller

HR Chef

HR Business Partner

Talent Manager

People & Culture Manager

Marknadschef

Marknadskoordinator

Head of Marketing and Communcation

Kundservicechef

Channel Manager

Assistant Channel Manager

Distribution Manager

E-Commerce Manager