Jessica Carlde till Elite Palace Hotel

Pointpeople har fått förtroendet att rekrytera Jessica Carlde som ny Hotelldirektör till Elite Palace Hotel

I det befintliga hotellet Elite Palace Hotel skapas nu en ny slags hotellupplevelse där man efter årsskiftet öppnar dörrarna till en rad spännande nyheter med fokus på välmående, avkoppling och underhållning. Till rollen som hotelldirektör kliver nu Jessica Carlde in för att leda arbetet – och sätta hotellet på kartan som en av Stockholms bästa hotellupplevelser.

Vi är oerhört glada över att få välkomna Jessica som hotelldirektör för Elite Palace Hotel! En stark ledare med mångåriga erfarenhet, spetskompetens och ledaregenskaper som kommer väl till pass när vi nu skapar en alldeles unik destination med minnesvärda upplevelser i fokus”, säger David Halldén, VD och koncernchef på Elite Hotels of Sweden.

Jessica kommer närmast från Quality Hotel Arlanda XPO där hon i rollen som VD möjliggjorde en fantastisk resa för hotellet, som bland annat stod värd för Regeringskansliets sammankomster när Sverige var ordförande i EU:s ministerråd tidigare i år. Med en gedigen erfarenhet inom hotellindustrin har hon en rad tunga positioner på sitt cv. Bland annat som VD för såväl Comfort Hotel Stockholm som Quality Hotel Nacka, och har utöver det en imponerande bakgrund inom försäljning, möten och event. Men också av att utveckla befintliga verksamheter och bygga fantastiska upplevelser för sina gäster. Nu har hon lämnat sitt senaste uppdrag för Elite Hotels nya spännande Stockholmssatsning där hon kommer att leda arbetet med att skapa en av Stockholms bästa hotellupplevelser.

 

Läs pressmeddelandet i sin helhet >